takethisandthat

Alla inlägg under juni 2012

Av takethisandthat - 11 juni 2012 18:33


 


Hellåj!


Blev inget blogginlägg igår. Hade varken lust eller ork till att starta datorn.
I vilket fall, i lördags sov jag över med älskling. Var superdupermegamysigt och får göras om miljontals fler gånger :) Man åkte dit vid halv två, för att sedan käka lite, mysa i soffan, tv, äta lite godis, se ännu mer på tv, gå ut och gå en runda, käka pizza med hans bror och flickvän medan man såg på en skräckfilm, för att sedan gå och fixa till sig och gå och lägga sig, haha xD I vilket fall så saknade jag honom direkt när jag åkte hem vid tvåtiden nästa dag... Som tur är träffar jag honom på torsdag, efter man umgåtts lite med mamsen, bror och mormor :)
Kommer bli minst lika underbart, om inte mer, att sova över med honom på torsdag, eftersom jag sedan börjar jobba, i tre veckor, och då hinner man knappt träffas :/ Kommer bli jobbigt, menmen. I'll deal with it.


Idag har dagen varit extremt jobbig, fast att solskenet sakta men säkert smög sig på. Dagens anledning till att ha varit paaain är för att jag bränt blodkärlen i ena näsborren, och fyförfanihelvete så ont det gjorde! Trots bedövning, jag trodde nästan att jag skulle svimma efteråt! o:
Och såååklaaart fungerar fortfarande inte min sms-biljett, så det blev till att gå ifrån stan, till fredriksdal. Nu tycker säkert ni som läser att jag är löjlig. Att det bara är att gå helt normalt genom stan.
Men nejnejnej, sååå fel. Jag hade en bomullstuss i näsborren, som var alldeles rödgul. Typ blod blandat med det som man brände bort blodkärlen med... Plus smärtan, att det kittlade bakom bomullstussen och ont i huvudet. Testa gärna att gå ifrån stan till fredriksdal med allt detta. Inte kul, inte enkelt, inget vidare /:
Men nog om mitt gnäll nu! När jag äntligen fick ta bort bomullstussen, hade snytit mig några gånger så kändes det bättre. OCH, det har slutat blöda! Isn't it amazing? I think sooo (: haha.
Bara något helt random.. Jag är orolig om det har hänt något med min pojkvän. Han har inte svarat på snart 2 timmar.. Och han brukar ändå vara relativt social, trust me. Sedan känner jag mig bara dum som inte får något svar på smsen jag skickat till honom, därav bilden längst upp. Men, jag hoppas att han svarar snart i alla fall.. Blir sjukt orolig, men känner mig faktiskt också dissad, haha.

Näe, nu tror jag att jag tråkat ut de flesta, för hur intressant är det att läsa ett inlägg om näsor? XD haha.
Så jag tänkte avsluta det hela med en söt bild på mig och tjejorna plus en bra låt!
Ha det bra.
Kram!


http://www.youtube.com/watch?v=GI2tAGCxCPA&feature=plcp


 

     


  




Av takethisandthat - 9 juni 2012 11:55

Tjena alla snyggingar! 

Får bli ett myyyycket kort inlägg, för snart drar jag till min älskliiing. Ska bli mega mysigt! :D 
Hoppas att han blir glad för den lilla överraskningen jag har med mig [: 
Vi hörs eventuellt imorgon! 
Kram :* 

Dagens outfit (:



                 

Av takethisandthat - 8 juni 2012 14:19

Heeej!


Sommarlov nu då! Känns verkligen inte som det eftersom det öser ner regn, och har gjort i princip hela dagen. Tycker synd om de som ska ta studenten i detta vädret, haha ;D
Dagen har i vilket fall sett ut, på ett ungefär, såhär:
- Vaknade 07.50
- Frukost, fixa till mig, gick till skolan med bror

- Egentid med klassen, hade b.la "charader"-leken -.-'
- Käkade lite. Kakor, drack cider osv. Btw,  tack Aurelish för de goda kakorna. Sjukt gott! :*
- Aulan 10.30

- En massa framträdanden, sång, komiker mm.
- 11.30, slut! Sommarlooov!


Medan de flesta stannade kvar så stack jag ner till stan och mötte upp mamma. In om banken, sedan vidare till Subway för att käka lite. Men.. Där var en ny tjej som precis hade börjat, och vad tror ni händer? Hon slår in fel summa så jag får betala dubbelt upp?! Så jag bara stirrade på henne efteråt när hon la fram sånt jag inte hade beställt? Hon insåg snabbt sitt fel och kallade på en av de andra som arbetade där och sa vad som hade gått fel. Till sist, efter typ 10 minuter fick man tillbaka pengar kontant och kunde äntligen ätaaa! Jaaaaa ;D
Sedan drog jag och mamsen vidare till H&M. Hittade ett par snygga shorts, mörkblå, mamma köpte mascara, sminkväska och... ja, något mer ^^
Buss hem fick det bli, eftersom det regnade som fan!
Och nu sitter man i min underbara säng, helt utmattad och blöt och ska snart duscha ;)
Har även köpt Jojo Sommarkort. Wohooo! Skåne, here I come!! :D :D :D
Och imorgon ska man vara med älskling heeela dagen, natten och en bit av nästa dag. Längtar! :*
Jag uppdaterar mer typ imorgon, innan jag åker, eller på söndag.
Massvis med kramar!


 

Emzaaan! ---->  http://emeeliiehubneer.bloggplatsen.se/


 

Jag, med en mobbad min xD Skulle precis säga något när Selma tog fotot ;)


 

Selmish&Aurela!


 

Aulan

Av takethisandthat - 7 juni 2012 14:08

 Mina fiina tjejjooor på FN-rollspelet <3




 Hej! 


Förlåtförlåtförlåt för en dålig uppdatering! Tiden har helt enkelt inte räckt till, dessutom har min näsa börjat krångla igen, så har inte mått särskilt bra de senaste dagarna :/ Menmen, sedan i fredags har det hänt hyfsat mycket faktiskt. 
Lördag:  Tillbringade flera miljontals timmar hos min älskling. Sjukt mysigt!  
Söndag: Var i stort sett hemma, pluggade på det sista, sedan mest chill.
Måndag: Hemma ifrån skolan. Det enda som jag egentligen missade var "Beachhandbollen" som pågick ett visst antal timmar. Men eftersom min klass inte var delaktiga så missade jag bara att gå ifrån skolan (9.00) ner till Gröningen. Sedan hade man slutat 11.00. 
 Tisdag: Hemma ifrån skolan. Missade betygsamtal med min engelskalärare. Nothing else..
Onsdag:  Lediga! 
Och idag var man då i skolan. Hade till en början betygsamtal med min Naturkunskapslärare. Mitt slutbetyg får ni reda på längre ner ;) bara för att göra det lite mer spännande xD hahah.
Sedan hade man då betygsamtal i Svenska och Franska (för min del i alla fall).  Slutbetygen får ni också här reda på längre ner ;D 
Imorgon slutar man 1an! Känns helt ofattbart. Dessa två terminerna har gått så sjukt snabbt! Det enda jag förväntar mig i 2an är att få MINST godkänt i alla ämnen. Sedan vet jag att 2an kommer bli svårare än 1an, menmen.. That's life :)  
På lördag drar jag hem till min älskliiing. Ska sova över där. Ska bli såååååå mysigt!! Längtar mega mycket efter honom! GAAAAAAAH :D :D :D Jagälskardigkrillleeeeee :****
Sedan har man ett helt sommarlov att se fram emot! En massa bad, strand, och annat skojj :D  
Och något säger mig att detta sommarlovet kommer bli det bästa på lääänge [:
Aja, nu tänkte jag käka klart mina underbart goda mackor ;) och kolla på någon skräckfilm.
Och juste! För er som älskar b.la skräck, zombies eller liknande... Här har jag några underbart bra filmer som ni borde checka in ;) Enligt mig är de i alla fall värda att spendera sin tid på.


The Haunting In Connecticut

http://www.youtube.com/watch?v=w9dn1GMCYoE&feature=g-hist


Zombie Apocalypse 
http://www.youtube.com/watch?v=hFuA_CFvmFY&feature=g-hist 


Och här kommer mina slutbetyg :) 

Svenska  -    C

Engelska  -    C

Franska  -     E+
Samhälle/Internationella Relationer  -    D
Naturkunskap  -    B
Historia  -    C
Matte   -     E


Blev faktiskt rätt nöjd med mina slutbetyg, fast hade blivit mer nöjd, eller vad man ska säga, om jag hade fått bättre betyg i de övriga ämnena där jag enbart fick E/D... 
menmen, 3 C, 1 B, 2 E, 1 D. Rätt bra? Yessbooox (: 
haha.
Pussheej!  

Av takethisandthat - 1 juni 2012 15:05


  


Hej!


Först och främst så har ni säkert märkt att bloggdesignen är annorlunda. Jag tröttnade nämligen på min dåvarande design och bestämde mig för att förnya den lite grann ;) Så, vad tycker ni? Bättre/sämre? Ni får gärna lämna en liten kommentar om ni har lust :)
Annars så har denna dagen varit riktigt riktigt kall och blåsig. Kändes som man gick rakt in i en orkan när man passerade dörren ut från lägenhetshuset, eller vad man nu ska kalla det ? o.O xD
Och vädret rubbade faktiskt min balans. Jag hade varit jätte positiv dagen innan angående kompliteringsprovet (nationella) i franska samt resultatet på matteprovet (nationella).
Det enda jag behöver säga om kompliteringsprovet är att det gick rent åt helvete! De pratade så jävla snabbt, och när jag höll på att svara på själva frågorna, så hade de redan gått vidare till NÄSTA övning... Snacka om otur! Blev så frustrerad till sist att jag gav upp lite smått. Jag kände bara att det redan hade gått åt helvete och att det inte kunde bli mycket värre.
Som tur är så hade man underbara Denise och Emelie som fick mig att tänka på annat när vi satt och käkade lunch. Grönsaksröran var inte speciellt god, men där fanns chokladpudding med vispgrädde!! Det är tydligen något man kallar för "Mjölkens dag" idag, så passa nu på att äta/dricka extra mycket som innehåller just mjölk ;) hahah nej, skojja bara. Men, detta var något jag inte visste om. Trodde inte ens att det fanns o.O Menmen, get it, learn it.

Efter lunch hade man Historia. Det var då nervositeten,angående resultatet på mitt matte prov, kom..
Jag trodde seriöst att jag skulle spy så nervös jag var! Och att man sedan fick vänta ytterliggare en halvtimme för att min mattelärare skulle rätta klart de sista proven, det uppskattades inte!
När vi väl sedan hade börjat så skulle tydligen samtliga resultat läsas upp högt! Ingen protesterade? Men eftersom det känns lite väl personligt så sa jag rakt ut "Men, vadå? Du kan väl inte läsa upp ALLA resultat högt? Tänk de som inte klarade det? Så obekväm situation du sätter dem i!". Då började alla i klassen att klaga, och sa typ grejer som "Men neej! Kom igen nu. Läs!" och "Nej, men det kommer de inte bli. LÄS NU!!". Men jag gav mig inte vafan. Så jag sa att hon skulle minsann inte få läsa upp mitt resultat högt, jag trodde ju liksom att jag fått F.. Så min mattelärare kompromissade och sa att hon frågade först om det var "ok" annars fick man komma fram till henne och be om resultatet.
När hon kom till Emelies och Selmas resultat började jag bli nervös. Jag var sååå nära på att falla ihop på golvet, så mycket skakade jag.
När hon då sa mitt namn så sa jag "Nej, jag kommer till dig sen", vilket jag ångrade direkt att jag sa. För det gjorde bara att jag blev ännu mer nervös! xD
Menmen, sen gick jag då fram till henne när hon ropat upp allas resultat. Det var bara 5 som inte blev godkända, trodde faktiskt att det skulle vara fler, för man kan ju inte precis säga att provet var enkelt!
Jag går, i vilket fall, fram till henne och ber om mitt resultat. Hon kollar först undrande på mig och säger "Hm.. Elin..", sedan ler hon smått åt mig och säger "Ja, du blev godkänd". Och jag bara "VA?! Seriöst!! Hur mycket poäng fick jag?" "22 poäng", och lucky me, det var 22 poäng som var godkänd-gränsen.
Är värsta överlycklig! Så mycket jag gått och oroat mig över detta, helt seriöst. Vaknat på nätterna, knappt kunnat somna om, haft en otrevlig attityd mot typ allt och alla. Alltså, detta är vad stress,oro och nervositet gör mot dig. Inget vidare, menmen.. Nu vet jag att jag blev godkänd i alla fall! :D


Imorgon ska man hem till älskling! Saknar honom så enormt jäkla mycket! Ska se på film, käka godis och annat mys. Längtar till min fina ängel :**
Och nu är det ju bara en knapp vecka kvar tills vi slutar. Jag kan inte förstå det! Helsjukt. Tiden har gått så snabbt! :)
Nä, nu ska jag ägna mig åt att spela lite på fb och njuta av mitt E i matte :D
Kram!

Presentation


Tjena!

Denna blogg bjuder på en massa skojjiga inlägg. B.la. om känslor, min vardag, tankar etc.
Kommentera får ni mer än gärna göra, dock seriösa kommentarer!
Peace out ;)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards