takethisandthat

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av takethisandthat - 11 juni 2012 18:33


 


Hellåj!


Blev inget blogginlägg igår. Hade varken lust eller ork till att starta datorn.
I vilket fall, i lördags sov jag över med älskling. Var superdupermegamysigt och får göras om miljontals fler gånger :) Man åkte dit vid halv två, för att sedan käka lite, mysa i soffan, tv, äta lite godis, se ännu mer på tv, gå ut och gå en runda, käka pizza med hans bror och flickvän medan man såg på en skräckfilm, för att sedan gå och fixa till sig och gå och lägga sig, haha xD I vilket fall så saknade jag honom direkt när jag åkte hem vid tvåtiden nästa dag... Som tur är träffar jag honom på torsdag, efter man umgåtts lite med mamsen, bror och mormor :)
Kommer bli minst lika underbart, om inte mer, att sova över med honom på torsdag, eftersom jag sedan börjar jobba, i tre veckor, och då hinner man knappt träffas :/ Kommer bli jobbigt, menmen. I'll deal with it.


Idag har dagen varit extremt jobbig, fast att solskenet sakta men säkert smög sig på. Dagens anledning till att ha varit paaain är för att jag bränt blodkärlen i ena näsborren, och fyförfanihelvete så ont det gjorde! Trots bedövning, jag trodde nästan att jag skulle svimma efteråt! o:
Och såååklaaart fungerar fortfarande inte min sms-biljett, så det blev till att gå ifrån stan, till fredriksdal. Nu tycker säkert ni som läser att jag är löjlig. Att det bara är att gå helt normalt genom stan.
Men nejnejnej, sååå fel. Jag hade en bomullstuss i näsborren, som var alldeles rödgul. Typ blod blandat med det som man brände bort blodkärlen med... Plus smärtan, att det kittlade bakom bomullstussen och ont i huvudet. Testa gärna att gå ifrån stan till fredriksdal med allt detta. Inte kul, inte enkelt, inget vidare /:
Men nog om mitt gnäll nu! När jag äntligen fick ta bort bomullstussen, hade snytit mig några gånger så kändes det bättre. OCH, det har slutat blöda! Isn't it amazing? I think sooo (: haha.
Bara något helt random.. Jag är orolig om det har hänt något med min pojkvän. Han har inte svarat på snart 2 timmar.. Och han brukar ändå vara relativt social, trust me. Sedan känner jag mig bara dum som inte får något svar på smsen jag skickat till honom, därav bilden längst upp. Men, jag hoppas att han svarar snart i alla fall.. Blir sjukt orolig, men känner mig faktiskt också dissad, haha.

Näe, nu tror jag att jag tråkat ut de flesta, för hur intressant är det att läsa ett inlägg om näsor? XD haha.
Så jag tänkte avsluta det hela med en söt bild på mig och tjejorna plus en bra låt!
Ha det bra.
Kram!


http://www.youtube.com/watch?v=GI2tAGCxCPA&feature=plcp


 

     


  




Presentation


Tjena!

Denna blogg bjuder på en massa skojjiga inlägg. B.la. om känslor, min vardag, tankar etc.
Kommentera får ni mer än gärna göra, dock seriösa kommentarer!
Peace out ;)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards